Marjo Suvanto, viestintäkoordinaattori

Espoo

Velillä on poliittista hoksnokkaa, näkemystä johtamiseen ja kokemusta kaikenkokoisesta vihreästä toiminnasta. Lisäksi hän on ollut mukana avainasemissa nostamassa Vihreitä nykyisiin kannatuslukemiin. Kaiken päälle Velillä on sydän paikallaan – loistovalinta puoluesihteeriksi siis!

Hanna Susitaival, Savo-Karjalan Vihreät pj, puoluevaltuuskunnan jäsen

Joensuu

Velistä saamme puoluesihteerin, joka tuntee puolueen ja tietää millaista on toimia vihreänä vaikuttajana myös isojen kaupunkien ulkopuolella. Velin laaja poliittinen kokemus kuntapolitiikasta puolueen varapuheenjohtajaksi antaa sen poliittisen uskottavuuden mitä puoluesihteeriltä tarvitaan. Veliltä sujuu myös joukkojen innostaminen.

Aarni Mustonen

Kuopio

Veli tuntee Vihreiden varapuheenjohtajana puolueen organisaation. Toisaalta hänellä on pitkä kokemus maakunnallisesta politiikan tekemisestä. Luonteeltaan Veli on terävä ja sosiaalisesti taitava tyyppi. Nämä asiat tekevät hänestä oikean henkilön kehittämään Vihreiden toimintaa yhä vahvemmin koko Suomen puolueeksi.

Irja Liikanen, optikko, eläkeläinen

Mikkeli

Veli on yhteistyökykyinen moniosaaja.

Kerttu Hakala, kaupunginvaltuutettu

Mikkeli

Veli on kuntapolitiikassa vakuuttanut minut osaamisellaan, yhteistyökyvyllään ja avuliaisuudellaan. Lautakunnan puheenjohtajana Veli on jämäkkä, täsmällinen ja panostaa paljon asioiden valmisteluun. Valtuustoryhmän puheenjohtajana Veli taas on onnistunut neuvottelemaan muiden ryhmien kanssa niin, että vihreä kädenjälki näkyy myös Mikkelin politiikassa enemmän kuin valtuustoryhmämme koosta voisi päätellä. Ennen kaikkea Veli on äärimmäisen luotettava.

Elina Häkkinen, toimistosihteeri

Mikkeli

Velillä on ehdokkaista paras taito-tieto puoluesihteerin vaativaan tehtävään.

Matti Kuronen

Lahti

Satu Piispa-Hakala, kirjailija, projektitutkija

Juva

Olen tuntenut Velin noin kymmenen vuotta. Sinä aikana hän on kasvanut sisään politiikan tekemiseen. Hän on edelleen aatteellinen ja omistautunut, hän ei ole kyynistynyt, vaan jaksaa vääntää yhdenvertaisuuden ja ympäristön puolesta. Hänellä on vihreälle liikkeelle paljon annettavaa ja ajattelen, että puoluesihteerinä hän saisi vihreän kentän loistamaan koko maassa.

Elina Jäntti, toimittaja, freelancer

Mikkeli

Veli on hyvin ammattitaitoinen pitkän linjan vihreä poliitikko, joka tuntee puoluetta ja sen toimintaa hyvin sisältäpäin jo pitkältä ajalta. Asiallinen, huumorintajuinen ja yhteistyökykyinen sekä arvostettu toimija myös muissa puolueissa. Veli tuntee myös maakuntien elämää ja maakuntien vihreitä kysymyksiä. Hänellä on sana hallussa ja on hyvä puhumaan, edustaisi puoluetta hyvin myös mediassa.

Nalle Velling

Norola

Veli on osaava, oikeudenmukainen ja sympaattinen ihminen. Hän näkee asiat asioina ja monelta kantilta. Siksi Veli ?

Johanna Jokimies

Virolahti

Merja Mustonen, VTM, AmO, palveluohjaaja

Savonlinna

Tarkka, positiivinen, kannustava, sopimuksista kiinni pitävä

Iris Damstén, yhteisöpedagogi

Mikkeli

Timo Juurinen, suunnittelija

Otava

Velillä on vankka tietämys ja näkemys ilmastoasioista. Hän arvostaa koulutusta ja tasa-arvoa. Pitkä kokemus politiikasta niin paikallistasolla kuin valtakunnallisestikin. Velille ympäristö on sydämen asia.

Anna Voipio, opettaja (eläkkeellä)

Kouvola

Pätevä tyyppi Kaakosta

Petra Laitinen

Kangasniemi

Velillä on laaja ja monipuolinen osaaminen ympäristöasioissa, koulutuksessa ja kaikissa Vihreille tärkeissä asioissa. Velillä on pelisilmää, sitkeyttä ja poikkeuksellinen kyky kuunnella ihmisiä ja olla aidosti läsnä.

Panu Jouhkimo, ohjelmakoordinaattori, DI

Mikkeli

Veli on vihreyttä parhaimmillaan. Laajaa asiantuntemusta ja näkemystä kokoneisuuksille.

Kimmo Klemola, tekniikan tohtori

Lappeenranta

Monipuolisesti pätevä ihminen

Olga Haapa-aho, kaupunginhallituksen jäsen, puoluehallituksen jäsen

Tampere

Veli on monipuolinen ja yhteistyökykyinen toimija, joka tuntee puolueemme toiminnan läpikotaisin. Hän ymmärtää erilaisten ja erilaisilta alueita tulevien ihmisten näkökulmia ja pystyy toimimaan kaikenlaisten ihmisten kanssa. Veli tuntee vihreiden linjaukset ja hänellä on mahtavat neuvottelutaidot. Olen varma, että Veli olisi paras mahdollinen henkilö viemään puoluetta eteenpäin yhteinäisenä porukkana ja edistämään vihreiden tavoitteita tehokkaasti!

Heli Kauppinen, kaupunginvaltuutettu

Mikkeli

Veli osaa ottaa uudet toimijat mukaan projekteihin ja päätöksentekoon hyvin perehdyttämällä ja samalla jo vastuuta antamalla, kannustamalla ja rohkaisemalla. Näin ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettuna Velin johtamassa valtuustoryhmässä olen saanut tämän kokea. Lisäksi tiedän Velin ymmärtävän viestinnän tärkeyden erittäin hyvin ja hän on myös itse taitava viestijä – molemmat varmasti tärkeitä ominaisuuksia puoluesihteerillekin.