Eurovaalit

Kohti unelmien Eurooppaa!

Minä unelmoin Euroopasta, joka kantaa vastuunsa ilmastonmuutoksen pysäyttämisestä ja menestyy juuri siksi. Euroopasta, joka huolehtii talouden lisäksi myös ihmisistä. Teen koko sydämelläni töitä tasa-arvon, demokratian ja tulevien sukupolvien puolesta.

Europarlamenttivaalit 26.5.2019
Ennakkoäänestys 15.–21.5.2019
Tue kampanjaa: lahjoita.vihreat.fi/veli-liikanen

Ilmastotekoja – nyt!

Meillä on vain yksi maapallo, ja se on säilytettävä elinkelpoisena myös lapsillemme. Kun suojelemme luontoa ja ympäristöä, synnytämme samalla uutta työtä ja toimeentuloa. Koko Euroopan on siirryttävä puheista ilmastotekoihin ja synnytettävä reilut pelisäännöt ilmastotyöhön.

Heikompia puolustava Eurooppa

Talouden lisäksi Euroopan on huolehdittava ihmisistä. Eriarvoisuus ja syrjintä ovat ääriliikkeiden polttoainetta. Kun panostamme koulutukseen, sosiaaliturvaan ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen, rakennamme menestyvää, yhteistä Eurooppaa.

Ihmisoikeudet ja demokratia kunniaan

Haluan rakentaa maailmaa, jossa vihapuhetta torjutaan, vähemmistöjä tuetaan ja hädänalaisia autetaan. Tarvitsemme kumiveneiden ja muurien pystyttämisen tilalle lisää turvallisia reittejä Eurooppaan. Jäsenvaltioilta on vaadittava demokratian, oikeusvaltion ja lehdistönvapauden kunnioittamista.

Itä-Suomi nousuun

Itä-Suomi tarvitsee nyt puolestapuhujia niin Suomessa kuin Euroopassa. EU:n tuella voimme vahvistaa kansainvälisyyttä, raideyhteyksiä ja luovaa ajattelua Itä-Suomessa.