fbpx
rintanappeja

Suosittelijoiden lausuntoja

”Hänen arvomaailmansa, rehellisyytensä ja suorapuheisuutensa ovat kaikki huippuluokkaa”

Leo Stranius, pääsihteeri, ympäristöasiantuntija, Helsinki:
”Veli Liikanen on ympäristötoimijoiden aatelistoa. Vuosien varrella hänen kykynsä, asiantuntemuksensa ja tarmonsa ovat ihastuttaneet minua aina uudestaan. Veli puhuu myös niiden hiljaisten äänien, kuten tulevien sukupolvien, ympäristön ja eläinten, puolesta, jotka eivät muuten omasta puolestaan puhuisi. Eduskunta tarvitsee Veli Liikasta.”

Sara Sajaniemi, ympäristötieteiden opiskelija, ihmisoikeus- ja ympäristöjärjestöaktiivi, Kuopio:
”Tunnollinen perheen isä, päämäärätietoinen ympäristöaktivisti ja kansalaisvaikuttaja – Vellu on ihmeellinen pakkaus sinnikkyyttä ja rehellisyyttä. Hän ei pyri eduskuntaan henkilökohtaisen vallan vuoksi, vaan edistääkseen turvallista tulevaisuutta.”

Sini Soljasalo, sosionomi (AMK), varavaltuutettu, nuorisolautakunnan jäsen, Mikkeli:
”Suosittelen Veliä eduskuntaan, koska hän osaa parhaiten ajaa nuorille tärkeitä asioita. Jos olet ikinuori vihreä äänestäjä Velin kautta saat äänesi parhaiten kuuluumaan!”

Antti Stolt, opiskelija, Tampere:
”Olen tuntenut Velin vuosien ajan ja arvostan häntä sekä ystävänä että älykkäänä ja asioihin paneutuvana ihmisenä. Hänen arvomaailmansa, rehellisyytensä ja suorapuheisuutensa ovat kaikki huippuluokkaa; hänen tietopohjansa ja kykynsä nähdä asioiden yhteyksiä jaksavat hämmästyttää minua kerran toisensa jälkeen. Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö Veli olisi loistava kansanedustaja! Äänestäisin ehdottomasti häntä, mikäli asuisin etelä-Savon vaalipiirin alueella.”

Mari Tapio, YTM, sosiaalipedagogi, Joensuu:
”Vellu on pienen ihmisen, eläinten ja luonnon puolella, niinkuin kuuluukin. Minä tykkään. Anna ääni Vellulle, se ei mene hukkaan! 38 – parasta hottia!”

Meri Pukarinen, Polttava Kysymys -kampanjan koordinaattori 2007-2010
”Velin vaikuttajuus on yhdistelmä asiantuntevuutta, harkitsevuutta, kovaa työtä ja innostusta. Veli kantaa henkilökohtaista vastuuta planeetan tilasta ja tekee aina sen, mitä lupaa. Velin aloitteellisuus yhdistettynä luotettavuuteen ja vahvaan näkemykseen tekisi hänestä oivan kansanedustajan. Suosittelen.”

Myös me suosittelemme Veliä:
Laura Hokkanen, lehtori, Mikkeli
Osmo Jyrävänkoski, ympäristökonsultti, Kuusamo
Lasse Laukkanen, opettaja, Espoo
Antti Peura, materiaalinohjaaja, kauppatieteiden kandidaatti, Helsinki
Tanja Väisänen, kulttuurituottaja, Kuopio